LLMobilfront

EcoTools har en passion för skönhet, miljö och hud. Företaget startade 2008 och har växt både ut- och invändigt med många nya kunder och egna produkter.
EcoTools har blivit en favorit hos dem som arbetar med makeup, skönhet och hud & självklart hos alla kunder som uppskattar borstarnas kvalité och professionella utformning.
Alla produkter är ekovänliga med recyclad aluminium, skaft i bambu, inte testade på djur & förpackade i återanvändbara etuier.


Botany for All tycker att:
Fungerar hur bra som helst, borstarna är skonsamma mot huden, lätt att applicera tunt eller tjockt med, har många bra storlekar och varianter och lätta att hålla rena.

Sköt om dina borstar så här:
Tvätta borstarna i Aleppotvål med ljummet vatten. Låt torka stående/halvliggande med skaftet uppåt och borsten nedåt.
Vi upplever att de borstar som skall användas till torrt pigment måste vara helt torra men att de som vi använder till foundation med olja, balsam och liknande kan vara fuktig. 

ULTIMATE CONCEALER DUO                  89:-                          
Beställ med nummer: 1630


Två penslar som används till torr, fet eller fuktig concealer och ögonskugga. Perfekt att komma in i ögonvrån, komma nära fransar och arbeta "fläckvist" på huden.
Fungerar som concealerborste men även som borste till att mjuka upp ögonskugga som ska ligga över stora delar av ögongloben och upp mot ögonbryn. Den smala fungerar som mjuk fransmarkerare, till ögonskugga med mera.
 

CLASSIC FOUNDATION BRUSH                 99:-
Beställ med nummer:  1202
En helt perfekt mjuk och stadig borste för att arbeta in fukt-, kräm- och fetfoundation. Borsten är skön och skonsam mot huden så vi rekommenderar att de som har känslig hud använder denna för att arbeta in pigment i huden istället för fingrar/händer. Huden reagerar inte, blir inte röd och irriterad och foundation kommer in ordentligt. Vi använder den även att lägga ansiktsmask med. 

FULL POWDER BRUSH                        109:-
Beställ med nummer:  1600
Stor foundationborste för torra mineral, applicerar och arbetar in mineral mjukt och jämt, använd lätta drag och arbeta in från pannan och nedåt. Perfekt att avsluta makeupen med några penseldrag med lite utjämnande, mattande eller uppmjukande mineralpigment.
 

SHEER POWDER                                     119:-
Beställ med nummer:  1200
En lättare och inte så kompakt fullborste för foundation, blush, bronzer osv. Ger en lättare och mjukare känsla på huden. 

 

BLENDING & BRONZING                      159:-
Beställ med nummer: 1305
En av de bästa bronzerborstar vi träffat på. Hur enkelt som helst att fluffa runt bronzern med. Använd mjuka svepande drag och du får en solkysst, mjukt skimrande och fräsch look. Blandar och gifter all makeup med varandra.
Går att använda till både torrt mineral och mineral blandat med Växtoljor och växtsmör.
 

RETRACTABLE FACE BRUSH            149:-
Beställ med nummer: 1214
En väldigt smart och användbar borste. Du kan "mätta & fylla på" borsten med foundationmineral, bronzer, blush eller vad du vill.
Dra upp innerhylsan, förslut borste och mineral med ytterhylsan och du har en borste med produkt i för att bättra på, skydda eller vårda huden under dagen/kvällen. Använd torra mineral.
Vi gillar den extra mycket för att man kan slänga ner borsten lite var som helst utan att det blir "kulörer" överallt. 

MINI PRECISION BLUSH                        69:-
Beställ med nummer: 1618
En liten och behändig borste för puder- och krämblush. Är lätt att arbeta med för att få färgen att komma exakt där man vill. Längden på borsten är 11-12 centimeter och själva borsten mjukt rundad men med en rak borstyta.

 

DEFINE & HIGHLIGHT DUO                      169:-
Beställ med nummer:  1654
Skulptera konturer med den lite tjockare borsten. Kindben, längst med näsan, under haka osv. Ta lite mineralpigment, dunka träskaftet i något hårt så pudret kommer in i borsten och med lätt hand skulpterar du över ansiktet.
Ta den solfjäderformade borsten till highligt eller ljusare pigment. Gå över ansiktet där du vill få ljusare partier med lätt, fjädrande hand.