LLMobilfront


Guidade Meditationer med eteriska oljor
 6 -  7 oktober 2018


"Inre resor"

med

Lena Losciale som guide


Jag är utbildad Psykosyntes terapeut och har under flera år arbetat kliniskt med samtalsterapi individuellt samt med par och grupper. Det har varit mycket givande och spännande att få följa med på inre resor i människan.
Jag har vidareutbildat mig bland annat inom hypnos och symbolterapi mycket för att jag är så intresserad av hur vi kan arbeta med vår mentala, själsliga och andliga hälsa genom att resa inåt.
Att resa inåt genom guidade meditationer grep mig omedelbart under mina utbildningsår och jag valde att fokusera, utveckla och arbeta med att förstå hur man kunde resa inåt, hitta bilder, färger, symboler och sedan resa tillbaka och försöka förstå vad som hänt därinne. 
Den inre världen fångade mig och när jag sedan lade till eteriska oljor i resorna så var jag fast...... inte därinne men för själva metoden. :-)))

Den här helgen bjuder jag in dig att komma och resa under min vägledning. Jag kommer att guida in dig i olika rum, platser och miljöer. Väl därinne möter du det du behöver se och uppleva just nu. Tillbaka till rummet så kommer du skriva och kanske rita lite för att sedan i grupp berätta om just din resa. 
Jag återkopplar på var en, på varje resa och dess innebörd djupt som ytligt.

Jag väljer ut eteriska oljor som stämmer och hjälper dig på resan.

Är du redo för ett inre äventyr? Kommer du att känna dig bekväm med en liten grupp som reser tillsammans?
Känner du att du vågar lära känna dig själv, dina inre rum och din kanske idag omedvetenhet om hur strålande, vacker och fantastisk du är?

Du kommer få flera guidade meditationer, ett litet förklarande och fördjupande kompendium om de inre rummen och de eteriska oljorna som valt att följa med dit.

Tänk och känn noga igenom om detta är för dig. Jag kommer ha max 6 deltagare på denna helg. Allt för att var och en ska få sina resor mötta och återkopplade.

Lena Kostnad:      3 200:-
Anmälan:     Anmäl dig på "Anmälan" under fliken Botanisk skola. 
                    Anmälan är bindande och vi skickar ut faktura på 1 000:- i  
                    anmälningsavgift.
                    Strax innan kurs så skickas faktura på restan av kostnaden. 
                    Vid uteblivet deltagande så betalas inte anmälningsavgiften    
                    tillbaka.
Tid:             10 - 16 båda dagar.
Lärare:        Lena Losciale
Lokal:          Birkagatan 19
Övrigt:         Kaffe och te finns i vårt kök. Lunchställen finns det gott om 
                    runtikring.