LLMobilfront

L e n a   L o s c i a l e   S k i n c a r e 

För oss finns det inte något som är mer exklusivt eller lyxigt än att få använda en produkt som är gjord för hand med all den omtanke, erfarenhet och kärlek som vi har för dessa underbara råvaror.
Det är en evig förälskelse för oss och vi slutar aldrig förundras över dessa råvaror som får vår hud och våra liv att gnistra. Vi älskar våra produkter och njuter varje dag av deras sällskap och vi hoppas ni ska göra det också. 

Våra produkter är väldigt dryga ta lite först och mer sen. Slussa in våra produkter lugnt och försiktigt.


 


Ansiktsolja Atlantica        30 ml  170:-

En skön och vårdande olja för ansiktet, passar alla, använd gärna några droppar morgon och kväll. Ersätter eller kompletterar vegetabilisk kräm. En fruktig, örtig doft att älska. Perfekt som aftershave produkt tillsammans med en hydrolat. Fungerar utmärkt under balsam, smör och salva. Kommer i glasflaska med pipett.
Innehåll:
Prunus amygdalus, butyrospermum parkii, persea gratissima, hippophae rhamnoides, cedrus atlas
& e.o. parfum


 


Rengöringsolja Myrten     100 ml   110:-

Rengöringsolja Myrten används på lite fuktad hud, och masseras upp med fuktade händer. Tvätta/torka av med rondell eller tvättlapp. Dem eteriska oljorna av eucalyptus och myrten syresätter och ger en lätt cirkulationsökning i huden och dem vegetabiliska oljorna drar ut smuts och överflödigt fett effektivt. En mycket skonsam men djupt rengörande olja. Kommer i glasflaska med liten pump.
Innehåll:
Olea europa, helianthus annus, ricinus communis, eucalyptus globulus, myrtus communis & e.o parfum 


Bivaxlotion Litsea           250 ml    270:-

Bivaxlotions Litsea passar till allt där du brukar använda en fin hudolja, efter duschen, på torra områden, till massage, till händer, fötter och ansikte. Den har liknande egenskaper som Juniper men skiljer sig i doft och karaktär.
Bivaxlotion Litsea har en härlig doft av mjuk citrus och den passar alla, hela tiden, jämt och ständigt. Den verkar mjukgörande, skyddande och vårdande på alla hudtyper. Kommer i flaska med stor pump.
Innehåll:
Prunus aarmeniaca, carthamus tinctorius, cera flava, litsea cubeba & e.o. parfum 


Bivaxsalva S.O.S.              50 ml     100:-

Salvan fungerar till allt och alla - spruckna läppar, torra händer och fötter, munsår, på insektsbett, som hårvax, till torra kinder, som nagelbandsalva, efter rakning och till allt som behöver smörjas, vårdas och hållas mjukt. Första hjälpen till människor och djur, helt enkelt!
Många använder den som dag- och nattsalva under vintern för att få extra skydd och näring. Kommer i glasburk.
Innehåll:
Olea europa, cera flava, pelargonium graveolens & e.o. parfum 


Bivaxsalva Calendula        50 ml     100:-

En klassisk salva gjord på ringblomma och olivolja. Den lindrar inflammationer som eksem, psoriasis, rosacea och andra hudproblem. Den kan användas rent i sår av alla de slag, med eller utan infektioner och fungerar på det mesta som behöver läkas. Varva gärna med S.O.S. salvan. Underbar att använda under vintern då huden behöver extra skydd och näring. Kommer i glasburk.
Innehåll:
Olea europa, calendula officinalis, lavandula officinalis & e.o. parfum


   

 


Läppbalsam Cera                  5 ml      35:-

Ett smörjande och vårdande balsam för läpparna. Cera har en doft av kryddor och mynta.
Känns sval men ändå lite värmande på läpparna. Väldigt dryg och lite hård konsistens som gör att den verkligen skyddar läpparna mot uttorkning. Kommer i glasburk.

Innehåll:
Prunus amygdalus, butyrospermum parkii, hippophae rhamnoides, cera flava & e.o. parfum 


Läppbalsam Sweetie              5 ml     35:-

Är smörjande och vårdande balsam för läpparna. Läppbalsam Sweetie har en söt och mjuk lavendeldoft. Väldigt dryg och lite hård konsistens som gör att den verkligen skyddar läpparna mot uttorkning. Kommer i glasburk.

Innehåll:
Prunus amygdalus, butyrospermum parkii, hippophae rhamnoides, cera flava & e.o parfum