LLMobilfront

              eco tools

EcoTools har en passion för skönhet, miljö och hud. Företaget startade 2008 och har växt både ut- och invändigt med många nya kunder och egna produkter.
EcoTools har blivit en favorit hos dem som arbetar med makeup, skönhet och hud & självklart hos alla kunder som uppskattar borstarnas kvalité och professionella utformning.
Alla produkter är ekovänliga med recyclad aluminium, skaft i bambu, inte testade på djur & förpackade i återanvändbara etuier.


Botany for All tycker att:
EcoTools borstar är perfekta för våra mineralpigment. Vi använder borstarna både till torrt mineral och mineral utblandad i Växtolja, Balsam, Plant Butters & Salvor.
Fungerar hur bra som helst, borstarna är skonsamma mot huden, lätt att applicera tunt eller tjockt med, har många bra storlekar och varianter och lätta att hålla rena.


Sköt om dina borstar så här:
Tvätta borstarna i Aleppotvål med ljummet vatten. Låt torka stående/halvliggande med skaftet uppåt och borsten nedåt.
Vi upplever att de borstar som skall användas till torrt pigment måste vara helt torra men att de som vi använder till foundation med olja, balsam och liknande kan vara fuktig. 

AIRBRUSH CONCEALER                               69:-

En mjuk borste som används till torr, fet eller fuktig concealer. Perfekt att komma in i ögonvrån, komma nära fransar och täcka "fläckvist" på huden med concealer.
Fungerar som concealerborste men även som borste till att mjuka upp ögonskugga som ska ligga över stora delar av ögongloben och upp mot ögonbryn.  
Vi tycker den fungerar ypperligt både innan och efter foundation.
Beställningsnummer:
1230

 

FLAT FOUNDATION BRUSH                  99:-

En helt perfekt mjuk och stadig borste för att arbeta in fukt-, kräm- och fetfoundation. Borsten är skön och skonsam mot huden så vi rekommenderar att de som har känslig hud använder denna för att arbeta in pigment i huden istället för fingrar/händer. Huden reagerar inte, blir inte röd och irriterad och foundation kommer in ordentligt. Vi använder den även att lägga ansiktsmask med.
Beställningsnummer: 1202


 

LARGE POWDER BRUSH                        119:-

Stor foundationborste för torra mineral, applicerar och arbetar in mineral mjukt och jämt, använd lätta drag och arbeta in från pannan och nedåt. Perfekt att avsluta makeupen med några penseldrag med lite utjämnande, mattande eller uppmjukande mineralpigment.
Favoritborsten att svepa över huden när man vill att blush, bronzer och foundation ska "gifta sig" och smälta ihop.
Beställningsnummer: 1200


 

DOMED BRONZER BRUSH                     159:-

En av de lyxigaste, mjukaste och "maffigaste" bronzerborstar vi träffat på. Hur enkelt som helst att fluffa runt bronzern med. Använd mjuka svepande drag och du får en solkysst, mjukt skimrande och fräsch look. Svep över panna, kind, näsa, haka och under ögonbryn. 
Går att använda till både torrt mineral och mineral blandat med Växtoljor, Balsam, Plant Butters och Salva.

Beställningsnummer: 1229


 

RETRACTABLE KABUKI BRUSH           149:-

En väldigt smart och användbar borste. Du kan "mätta & fylla på" borsten med foundationmineral, bronzer, blush eller vad du vill.
Dra upp innerhylsan, förslut borste och mineral med ytterhylsan och du har en borste med produkt i för att bättra på, skydda eller vårda huden under dagen/kvällen. Använd torra mineral.
Vi gillar den extra mycket för att man kan slänga ner borsten lite var som helst utan att det blir "kulörer" överallt.

Beställningsnummer: 1214

 

PRECISION BLUSH BRUSH                    119:-

Att lägga blush/rouge kräver en lätt hand, is i magen, rätt färg och en bra borste
Här är den! Perfekt i storlek, håren klippta i en mjukt rundad solfjäderform för att kunna lägga sig perfekt under kindbenet och sedan arbetas uppåt och utåt. 
Tricket är att ta lite blushpigment, skaka ner det och vara väldigt lätt på handen när du borstar på. De fina stråna "pumpar upp" rätt mängd pigment. Passar för både torr & fet blush.

                                                        Beställningsnummer: 1306


 

FLAT EYELINER BRUSH                         69:-

Flat Eyeliner Brush kunde lika gärna heta Flat Lipliner & Lip Brush eller Flat Eyebrow Brush.
Den är fast och stabil men mjuk och man kommer nära ögonfransarna utan att det känns obehagligt, den är lika bra till "blöt & torr" liner. Perfekt att borsta in brynfärg med, fina mjuka och osynliga streck om du arbetar in med lätt hand. Väldigt bra att bygga upp osynliga bryn med och få ett naturligt resultat.
OCH så bra som läppliner/läppstiftsborste. Precisa, korrekta och      ursnygga läpplinjer runt mun, ger jämn ifyllnad över läpparna & läppfärgen sitter bättre.

Beställningsnummer: 1204