LLMobilfront

VÅR BOTANISKA KUNSKAP

Hur ska man bäst använda våra Botaniska växtämnen?


                       ANSIKTE                                            
                         

Vi har börjat (varje resa börjar med ett första steg) skriva och dela med oss av det som vi tror kan vara intressant, användbart och vettigt för dig som köpt eller vill köpa något av det vi säljer, arbetar med och som vi själva älskar att använda.

Under Ansikte finns skriven information och tips om hur du använder dem på det sätt som vi har lång erfarenhet och kunskap om. Lär hur du kan använda våra produkter till många olika saker. Vi gillar att våra botaniska råvaror har "multifunktioner", Two in one & allt vad det heter.

Vår erfarenhet är att man kan inte repetera för många gånger om hur man använder dem. Vi vill med denna sida låta dig i lugn och ro, på hemmaplan, lära känna våra härliga växtämnen och hur du bäst använder dem för din hud, kropp, hälsa och livsstil.


Vill du veta mer om själva Växtoljan, Leran, Hydrolaten, Örten, Balsamet så går du till Webshopen och tar reda på mer information där.
Givetvis baserar vi vår information och erfarenhet på de råvaror & växtämnen vi använder, undervisar om och säljer. Ingen annans. 


 

Mycket nöje, nyfikenhet och lust att prova allt detta önskar vi dig!