LLMobilfront

BABYNS HUD ÄR PERFEKT, MJUK & SKÖR.

Växtbaserad vård för babyhuden. 

Den lilla människans hud är så perfekt och mjuk. Behöver ofta ingenting mer än varma händer, varsam beröring och mycket kroppskontakt. 
Men ibland kan babyns hud reagera och bli röd, prickig, irriterad och skorvig. Inget farligt men inte så skönt för det lilla livet.

De flesta av våra produkter är väldigt milda, skonsamma och vårdande så de kan lungt användas till den minsta babyn utan risk. Vi har helt rena, oblandade och växtbaserade råvaror för huden.

- Röd blöjrumpa kan smörjas in med Olivsmör som lugnar, skyddar och skapar en fin extra barriär mot blöja med innehåll.
Ta ganska mycket smör om rumpan är riktigt röd och irriterad. Undvik tvättlappar som river och lufta rumpan så ofta det går.
- Sandelträhydrolaten kan klappas in innan man smörjer och stryker på olja eller smör. Lugnar, vårdar och är supermild mot huden. 
- På röd, prickig, flammig och irriterad hud i ansiktet och på resten av kroppen kan några droppar av Havreserum masseras in regelbundet. Havreserum, eller olja som det faktiskt är, är milt, antiinflammatoriskt, stillar klåda och irritation.
- Avocadosmör och/eller Havreserum kan man ta lite av och massera in på skorvig hårbotten. Ta väldigt lite och massera in mjukt och långsamt, fukta med lite vatten för att få smöret/oljan att gå in ordentligt. Massera in någon/några gånger per dag och kanske lossnar skorvet om man försiktigt kammar eller "pillar" på området. Var försiktig, pilla/kamma inte om babyn visar obehag, då är det bättre att smörja och hålla det mjukt. 


Ha det bäst!
Lena
Läs hela inlägget »

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-